Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спеціальні семінари від ЛІГА:ЗАКОН як бонус для абонентів

29 січня 2019, 10:35
1211
0
Реклама

Бути абонентом ЛІГА:ЗАКОН - круто! У цьому впевнилися учасники бухгалтерського семінару "Річна звітність: підсумки 2018-го та прогнози на 2019-й". Найкращі експерти поділилися знаннями про те, як успішно подати звіти за минулий рік і розібратися в цьогорічних новаціях.

Семінар у навчальному центрі ЛІГА:ЗАКОН було організовано лише для користувачів продуктів компанії. Захід можна було відвідати особисто або дивитися онлайн з офісу чи дому. Обидві форми участі стали популярними. Експерти відповіли на численні запитання бухгалтерів.

З ким спілкувалися

· Сергій Дробоття, консультант із питань оподаткування з багаторічним досвідом роботи в органах податкової служби, автор і редактор численних публікацій у бухгалтерських виданнях;

· Світлана Лістрова, експерт з оплати праці й оподаткування;

· Юрій Циганок, керівник бухгалтерського напряму компанії ЛІГА:ЗАКОН, сертифікований фахівець ІAS ІPFM, CAP, член громадських рад при Мінфіні та ДФС України, автор численних публікацій у бухгалтерських виданнях.

Що обговорили

· ПДВ: оновлена форма податкової накладної, нюанси складання розрахунка коригування, блокування реєстрації в ЄРПН, аналіз новорічних змін.

· Зарплатні новації - 2019.

· Зарплатна й кадрова звітність.

· Податок на прибуток і фінансова звітність: звітуємо за 2018 рік та аналізуємо новорічні зміни.

Продукти ЛІГА:ЗАКОН допомагають бухгалтерам готувати звітність якіcно та швидко. Серед основних помічників - Інформаційно-правові системи, видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ (в Україні). Продукти й сервіси компанії постійно удосконалюються відповідно до сучасних потреб фахівців і мають чимало "фішок", що полегшують щоденну роботу. Під час зустрічі з бухгалтерами фахівці ЛІГА:ЗАКОН продемонстрували багато корисних переваг.

Тематичні заходи для абонентів компанії відбуватимуться постійно. Це приємний бонус. Користувачі ЛІГА:ЗАКОН завжди отримують більше можливостей - приєднуйтесь!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини