Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для дружин військовослужбовців та внутрішніх переселенців вирішено питання підтвердження стажу для пенсії

31 січня 2019, 14:00
2168
0
Реклама

Уряд урегулював питання підтвердження трудового стажу для призначення пенсій дружинам військовослужбовців та особам, які працювали на тимчасово окупованих територіях.

Для цього прийнято постанову КМУ "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 12 серпня 1993 р. № 637 і від 16 липня 2008 р. № 654", якою:

врегульовано питання підтвердження військкоматами дружинам військовослужбовців, звільнених з військової служби до 1 січня 2004 року, стажу роботи за період проживання в місцевостях, де не було можливості працевлаштування за спеціальністю;

надано можливість підтверджувати трудовий стаж за наявності виправлень або неточних записів у трудовій книжці за період роботи на підприємствах, в установах, організаціях, розташованих на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, АР Крим і м. Севастополі.

Як обчислити показники й заповнити звіт про квоту з працевлаштування читайте у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини