Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Протягом якого періоду можна подати уточнюючу декларацію про майновий стан і доходи

4 лютого 2019, 09:00
1196
0
Реклама

Подання уточнюючої декларації про майновий стан і доходи за періоди, за якими минув строк позовної давності (1095 днів), нормами ПКУ не передбачено, - відповідне роз'яснення надали фахівці ДФСУ в ІПК від 28.01.2019 р. № 289/6/99-99-13-01-02-15/ІПК.

Свою точку зору контролери підкріпили посиланням на п. 50.1 НКУ, яким, зокрема, визначено, що у разі якщо у майбутніх податкових періодах (з урахуванням строків давності, визначених ст. 102 ПКУ) платник податків самостійно виявляє помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації, він зобов'язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої податкової декларації, або зазначити відповідні уточнені показники у складі податкової декларації за будь-який наступний податковий період, протягом якого такі помилки були самостійно виявлені.

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини