Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДФС роз'яснила деякі питання заповнення уточнюючої форми № 1ДФ

5 лютого 2019, 14:15
338
0
Реклама

У податківців поцікавились як вірно заповнити реквізити уточнюючого податкового розрахунку за ф. № 1ДФ. Роз'яснення надане у формі ІПК ДФС від 01.02.2019 р. № 360/ІПК/26-15-13-06-12-ІПК.

Враховуючи те, що звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подається на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку, суб'єкт господарювання при поданні звітного нового та уточнюючого податкового розрахунку повинен зазначити номер порції навпроти напису «Порція» та заповнити зазначені реквізити «Працювало за трудовими договорами» та «Працювало за цивільно- правовими договорами».

При поданні уточнюючого податкового розрахунку проставляється той номер порції, який був проставлений у поданому раніше податковому розрахунку. Проведення коригувань податковим агентом показників Розділу І та Розділу ІІ податкового розрахунку здійснюється шляхом виключення кожного помилкового рядка з попередньо введеної інформації та введення нового або пропущеного рядка у відповідності з вимогами пункту 4.4 Розділу IV Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, затвердженого наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. № 4. Разом із звітами новим та уточнюючим податковим розрахунком платник податку має право надати до контролюючого органу пояснення проведених виправлень.

Читайте також статтю «Перерахунок ПДФО за 2018 рік - обов'язок роботодавця!» електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини