Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Валютні новацій 2019 – головна тема номеру видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

8 лютого 2019, 17:10
570
0
Реклама

Як відомо, з 07.02.2019 набув чинності Закон № 2473, який кардинально змінює правила валютного регулювання в Україні. На виконання норм цього Закону Нацбанк прийняв низку постанов. Затверджені цими документами положення деталізують порядок застосування нових валютних правил.

Темі «Валютні новацій 2019» присвячена низка публікацій видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 05-06 від 04 лютого 2019, зокрема:

• у матеріалі «Валютні новації в роз'ясненні Нацбанку» проаналізовано Нові нормативні документи, розкрито питання щодо скасованих та тимчасово змінених обмежень валютного законодавства;

• у матеріалі «Валютні новації: використання готівкової валюти та банківських металів» проаналізовані нові правила використання готівкової валюти й банківських металів, які викладені, зокрема, у Положення № 1 - 3;

• у статті «Валютні новації: захисні заходи й обмеження» розглядаємо приписи Положення № 4 5 та 7, який описує порядок застосування обмежувальних заходів, зокрема:

- які обмеження може встановити Нацбанк;

- обов'язковий продаж валюти;

- граничні строки розрахунків за операціями експорту й імпорту товарів.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини