Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок отримання відомостей з Держреєстру речових прав на нерухомість змінився

18 лютого 2019, 14:50
6852
0
Реклама

Відтепер, користувачу, під час отримання інформації з Держреєстру прав в електронній формі за параметрами суб'єкта, буде доступним для формування документ, що міститиме відомості про зареєстровані речові права, їх обтяження щодо одного об'єкта нерухомого майна.

При цьому, у разі, якщо за зазначеними ідентифікаторами пошуку, в Держреєстрі прав буде знайдено записи щодо більше ніж одного об'єкта нерухомого майна, у користувача буде наявна можливість обрати із запропонованого переліку запис про необхідний йому об'єкт нерухомості.

Зверніть увагу!

Для отримання інформації з Держреєстру прав, користувачу потрібно пройти повторну авторизацію, шляхом реєстрації користувача на порталі електронних послуг «Он-лайн будинок юстиції» із обов'язковим використанням Електронного цифрового підпису.

З інструкцією по реєстрації користувача можна ознайомитись за посиланням: https://online.minjust.gov.ua/dovidka-korystuvacha

А про те, коли і для чого неохідні дані із Держреєстру речових прав на нерухоме майно? Що є об'єктом і базою оподаткування податком на нерухомість читайте тут.
Для отримання доступу до
документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини