Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 12.02 діють зміни до Декларації по ренті

25 лютого 2019, 12:10
184
0
Реклама

З 01.01.2016 базовий податковий (звітний) період для рентної плати дорівнює календарному кварталу, а для рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за видобування нафти, конденсату, природного газу, у тому числі газу, розчиненого у нафті (нафтового (попутного) газу), етану, пропану, бутану, рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України, дорівнює календарному місяцю (п. 257.1 ПКУ). У зв'язку з цим була доповнена Декларація додатками 2?, 4?, 10? та 11?, які передбачені для місячного подання звітності.

Отже, з набранням чинності Наказом № 707 відбулась зміна форми Декларації, а саме, виключені додатки 2, 4, 10 та 11 до Декларації, чим форма Декларації приведена у відповідність до норм чинного законодавства.

Також слід зазначити, що з набранням чинності Наказом № 707 втратив чинність Наказ № 1001.

Який порядок подання податкової звітності з рентної плати, дізнайтесь за посиланням.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини