Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кількість працівників змінювалося щомісяця: заповнюємо декларацію єдинника

28 лютого 2019, 13:30
355
0
Реклама

ГУ ДФС у Черкаській області на власній сторінці у соціальній мережі Facebook роз'яснило, як у податковій декларації платника єдиного податку другої групи заповнюється поле "Фактична чисельність працівників у звітному періоді", якщо кожного місяця чисельність найманих осіб або осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, була різною.

Так, враховуючи, що для єдинників групи 2 однією з основних умов перебування на спрощеній системі оподаткування є не перевищення 10-ти найманих працівників, то у полі "Фактична чисельність працівників у звітному періоді" податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця зазначається найбільша чисельність працівників за будь-який місяць податкового (звітного) періоду.

Увазі ФОП-платників єдиного податку пропонуємо матеріал "Декларація фізособи-єдинника: правила заповнення" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини