Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платників податків найчастіше цікавлять питання ПДВ, ЄСВ, ПДФО та приватного підприємництва - ДФС

28 лютого 2019, 16:40
790
0
Реклама

Прес-служба ДФС України повідомляє про те що, протягом січня 2019 р. Контакт-центром ДФС надано 82,9 тис. відповідей на запитання фізичних та юридичних осіб. Із загальної кількості відповідей 80,5 тис. надано у телефонному режимі, 2,3 тис. - електронною поштою і факсом, 0,2 тис. - із використанням автовідповідача.

Найчастіше платники зверталися з питань ПДВ, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, ПДФО, ЄП для ФОП, прав та обов'язків платників податків, митної справи.

Станом на 1 лютого цього року База знань налічує 5,2 тис. актуальних уніфікованих запитань-відповідей.

База знань постійно оновлюється та підтримується в актуальному стані. Протягом січня 2019 року з причини змін законодавства обмежено термін дії 351 запитання-відповіді та внесено 173 у новій редакції.

Бажаючим отримувати інформацію щодо змін у законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на ДФС, здійснено 3 розсилки, якими надіслано 58,9 тис. повідомлень електронною поштою.

Що таке податкові консультації та які наслідки їх застосування, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Податкова консультація".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини