Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстр платників ПДВ став загальнодоступним

1 березня 2019, 09:00
3312
0
Реклама

ДФС доопрацьовано меню "Реєстри" Електронного кабінету в частині вивантаження даних Реєстру платників ПДВ в повному обсязі.

Скористатися он-лайн сервісом користувачі можуть в режимі "Дані" реєстру платників ПДВ меню "Реєстри" відкритої частини Електронного кабінету.

Користувачі відкритої частини Електронного кабінету, крім доступу до даних Реєстру платників ПДВ, мають можливість отримати повний перелік платників ПДВ з урахуванням інформації про анулювання реєстрації платників ПДВ шляхом їх вивантаження.

Також розроблено програмний інтерфейс (АРІ) для автоматизованого вивантаження повного переліку платників ПДВ, доступний за посиланням:

Електронний файл повного переліку платників ПДВ з урахуванням інформації про анулювання реєстрації платників ПДВ містить назви полів відповідно до наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних на Єдиному держаному веб-порталі відкритих даних.

Минулого тижня газета "Інтерактивна бухгалтерія" детально розглянула тему "Реєстраційний ліміт із ПДВ".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини