Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

9,5 млн. грн штрафу отримало підприємство за неоформлених працівників кол-центру

12 березня 2019, 11:40
3068
0
Реклама

На підставі інформації СБУ інспекторами праці Управління Держпраці у Чернівецькій області спільно з представниками обласних структур СБ, ДФС, Нацполіції здійснено комплексні заходи з питань виявлення не задекларованої праці у комерційній установі, що надає клієнтам інформаційні послуги.

У ході проведеної роботи в офісному приміщенні виявлено 78 працівників (у тому числі двох неповнолітніх) безпосередньо під час виконання ними трудових функцій. Працівники надавали інформацію клієнтам товариства у телефонному режимі.

Головними державними інспекторами Держпраці під час інспекційного відвідування встановлено, що в товаристві відсутні будь-які документи, які врегульовували б трудові відносини між працівниками та роботодавцем.

За порушення трудового законодавства, у частині належного оформлення зайнятості, на товариство накладено штраф у сумі 9 764 820 гривень.

За повідомленням Держпраці.

Про перевірки Держпраці та працевлаштування працівників йшлося у матеріалах теми тижня газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини