Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нардепи планують врегулювати чинне законодавство в сфері авторського права

16 березня 2019, 11:30
437
0
Реклама

У Верховній раді зареєстровано проект Закону України "Про авторське право і суміжні права" № 10143 від 12.03.2019 р.

Цей Законопроект спрямований на регулювання відносин, пов'язаних з виникненням прав на об'єкти авторського права та об'єкти суміжних прав, використанням таких об'єктів, розпорядженням майновими правами і охороною майнових прав на ці об'єкти, а також охороною особистих немайнових прав творців.

Проект Закону визначає механізми врегулювання проблемних питань у сфері авторського права і суміжних прав, що базуються на практиці застосування чинних норм законодавства, а також враховують міжнародний досвід.

Прийняття проекту Закону дозволить привести національне законодавство до положень законодавства ЄС, що регулює відповідні правовідносини; запровадити дієві механізми посилення охорони та захисту прав та інтересів суб'єктів авторського права і суміжних прав, узгодити національні акти законодавства між собою, що сприятиме охороні та захисту авторського права і суміжних прав, збереженню та розвитку інтелектуальної діяльності авторів, виконавців та інших творців.

Розглянути бюджетний бік питання обліку витрат на розроблення веб-сайту, можна в матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи "ЛІГА:ЗАКОН" скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини