Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова та митна служба отримали повноваження, а їх очільників визначать за конкурсом

21 березня 2019, 10:30
878
0
Реклама

Положення про Державну податкову службу України та Державну митну службу України затверджені постановою КМУ від 06.03.2019 р. № 227.

Список завдань, які виконуватимуть податківці налічує 85 позиций, а митники - 68.

Відзначимо, що постанова запрацювала із 20.03.2019, однак повноваження ДПС в частині ліцензування діяльності з виробництва, оптової, роздрібної торгівлі та зберігання пального набирають чинності з 01.07.2019.

До того ж Державна митна служба, її територіальні органи виконують встановлені законодавчими та іншими нормативно-правовими актами функції та повноваження органів доходів і зборів до внесення до таких актів відповідних змін у частині, що стосується повноважень Державної митної служби, її територіальних органів. Державну митну службу розміщують за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 11г.

Одночасно Уряд прийняв розпорядження від 20.03.2019 р. № 162-р та № 163-р, якими оголосив конкурс на зайняття вакантних посад голів новоутворених служб.

Рано чи пізно, до кожного платника податків приходить податкова перевірка, та, звісно, ліпше бути готовим до неї. У видах, строках і підставах для податкових перевірках допоможуть розібратися матеріали теми тижня "Податкові перевірки".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини