Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні 40% мільйонерів– жінки

26 березня 2019, 10:00
656
0
Реклама

Найбільшу суму - понад півмільярда гривень - задекларував житель Дніпра через отримання у дарунок майна від члена сім'ї.

Найбільша кількість осіб, які отримали доходи понад мільйон та вже подали декларації, обліковується традиційно у м. Києві - 35 % від загальної кількості (396 осіб), по Харківській та Дніпропетровській областях таких платників 9 % (101 та 96 відповідно).

Найбільші суми податку до сплати зазначено мешканцями Києва - 3,5 млн грн від операцій з інвестиційними активами та Сумської області - 2,7 млн грн з доходів, отриманих з джерел за межами України у вигляді роялті.

Кількість громадян, які задекларували право на податкову знижку в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла на 8% і становить більше ніж 27 тис. осіб. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, визначена платниками податків у розмірі майже 69 млн грн, що на 15 млн грн, або на 28% більше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Останній день подання декларації про майновий стан і доходи 02.05. 2019.

Більш детальніше ви можете ознайомитись на офіційному сайті ДФС України.

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування ПН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини