Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни до ПДР: патрульному достатньо буде продемонструвати електронний страховий поліс

29 березня 2019, 16:00
1317
0
Реклама

Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху, затверджених.

Рішення прийняте для забезпечення контролю за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів відповідними підрозділами Національної поліції України.

Рішення уточнює перелік документів, які підтверджують наявність страхового захисту у власників наземних транспортних засобів, та впроваджує можливість для власників підтвердити наявність внутрішнього електронного договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів відомостями в єдиній централізованій базі даних, оператором якої є Моторне (транспортне) страхове бюро України.

Постанова забезпечить підвищення рівня безпеки дорожнього руху та сприятиме підвищенню рівня довіри до страховиків.

Будь-яка агротехніка час від часу потребує уваги, особливо перед початком активних польових робіт. Полягає така увага у вчасному проведенні техобслуговування, а інколи й у ремонті. Звісно, технічний бік цього питання ми зачіпати не будемо, а ось про обліковий можете почитати в матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи "ЛІГА:ЗАКОН" скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини