Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Офіс та виробничі приміщення у різних районах: де перебувати на обліку в ДФС

1 квітня 2019, 13:00
327
0
Реклама

ГУ ДФС у Київській області нагадує: платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік в контролюючих органах за місцезнаходженням юросіб (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку).

Таким чином, юрособа повинна стати на облік в контролюючому органі за місцем розташування офісу, - це його основне місце обліку, а також в контролюючому органі за місцем розташування (реєстрації) підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність - це неосновне місце обліку.

Як здійснюється взяття на облік юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів у органах ДФС. Які документи та куди потрібно подати, які строки взяття на облік, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Узяття на облік юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини