Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд скасував постанову про оцінку майна для податкових цілей

11 квітня 2019, 11:40
1192
0
Реклама

Уряд прийняв рішення визнати такими, що втратили чинність, деякі постанови КМУ, зокрема постанову стосовно питань реалізації положень Податкового кодексу України щодо оцінки майна. Йдеться про постанову КМУ від 10.04.2019 р. № 304.

Як пояснюється на Урядовому порталі, метою даного рішення є приведення нормативно-правових актів Уряду щодо оцінки майна для цілей оподаткування у відповідність із Законом України № 2628-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів".

Зокрема, втратила чинність постанова КМУ "Деякі питання реалізації положень Податкового кодексу України щодо оцінки майна" від 21.08.2014 р. № 358. Вона визначала функціонування єдиної бази даних звітів про оцінку.

Чи обов'язково потрібно робити переоцінку основних засобів? Про це читайте у виданні БУХГА.ЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини