Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Подання декларації з податку на прибуток за неправильним ідентифікатором: виправляємо помилку

16 квітня 2019, 08:00
305
0
Реклама

ПКУ не передбачає відповідальності платника податків за подання до контролюючого органу Податкової декларації з податку на прибуток підприємств в електронному вигляді за невірним ідентифікатором форми.

Водночас платнику податку на прибуток, який використовує базовий звітний (податковий) період квартал та подав Декларацію за невірним ідентифікатором пропонуємо подати в електронному вигляді до контролюючого органу Декларацію за 2018 рік:

за ідентифікатором J0100117, зазначивши позначку "Звітна нова" (до закінчення граничного терміну подання Декларації) або "Уточнююча" (після закінчення граничного терміну подання Декларації;

або за ідентифікатором J0100116, зазначивши позначку "Звітна нова" (до закінчення граничного терміну подання Декларації) або "Уточнююча" (після закінчення граничного терміну подання Декларації.

Див. роз'яснення з категорії 102.23.01 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua)

Якими способами платник податку подає декларацію до контролюючих органів та, як здійснюється попередньо її оформлення читайте за посиланням.

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини