Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Експортер? Потрібна твоя думка

16 квітня 2019, 14:00
236
0
Реклама

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України з метою підтримки українських експортерів проводить опитування серед представників бізнесу: чи є ефективними заходи підтримки експортерів та комунікація органів державної влади щодо доступної державної підтримки?

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням

Результати будуть використані фахівцями Мінекономрозвитку при розробці рекомендацій державним агенціям, відповідальним за реалізацію заходів з підтримки експорту в Україні.

Експорт послуг - напевно, єдиний вид бізнесу, який від валютної лібералізації отримав не лише плюси, а й мінуси. Негативний момент пов'язаний з тим, що реформатори залишили поза увагою прийняті ще у 2017 році послаблення для експортерів. Як наслідок, валютний нагляд послуг після лібералізації став суворішим. Про нові правила валютного регулювання експорту послуг ви можете довідатися у статті "Експорт послуг: особливості валютного регулювання".

Звертаємо увагу на спецвипуск видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, у якому ми зібрали все потрібне й корисне про експортно-імпортні операції в одному позачерговому номері.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до вищевказаної аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини