Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінрегіон планує зміни до будівельних норм щодо закладів харчування

17 квітня 2019, 11:40
161
0
Реклама

На офіційному сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розміщено інформацію про те, що 23 квітня 2019 року о 10:00 відбудеться відкрите громадське обговорення пропозицій можливих змін у державні будівельні норми щодо кафе, ресторанів та інших закладів харчування.

Ці Норми встановлюють вимоги до проектування нових і тих, що реконструюються, підприємств харчування (закладів ресторанного господарства), які знаходяться у будинках, що стоять окремо, входять до складу багатофункціональних будинків і будинків іншого призначення, вбудовуються та прибудовуються до житлових будинків.

Вимоги цих Норм поширюються на проектування всіх типів підприємств харчування, незалежно від їх організаційно - правової форми і форми власності.

Норми не поширюються на проектування мобільних і сезонних підприємств харчування тимчасового функціонування, фабрик - заготівельних.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України продовжує роботу над вдосконаленням та оновленням державних будівельних норм.

Державні будівельні норми (ДБН) - обов'язкові до виконання нормативні акти, які використовуються під час проектування нових та реконструкції існуючих будівель, кварталів, мікрорайонів відповідно до їх призначення.

Бухгалтерський облік у закладах ресторанного господарства досить складний, оскільки такі заклади зазвичай продають закупні товари й продукцію власного виготовлення. Про це дізнайтесь у матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи "ЛІГА:ЗАКОН" скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини