Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Голова Уряду відзвітував про результати діяльності за 3 роки

19 квітня 2019, 09:00
191
0
Реклама

Прем'єр підкреслив, уряд визначив головним пріоритетом своєї роботи:

• припинення економічного падіння;

• відновлення економіки

• капітальний ремонт країни.

У сфері економіки. Так, за три роки вдалося забезпечити мікрофінансову стабільність та економічне зростання. Темпи інфляції вдалося уповільнити. У 2018 - вперше за останні 5 років цей показник дорівнював майже 10%. Курс гривні за цей період залишається стабільним. При цьому держборг зменшився з 79 % до майже 61 % ВВП.

У сфері охорони здоров'я. В. Гройсман підкреслив, що швидко змінити систему, яка занепадала багато років, неможливо. На його переконання, завдяки зробленим крокам з кожним наступним роком система охорони здоров'я ставатиме лише якіснішою.

У сфері фінансового забезпечення громадян. Ще одним досягненням Гройсман вважає збільшення мінімальної зарплати. Прем'єр підкреслив, за останні три роки в доларовому еквіваленті вона зросла втричі.

У сфері оборони. Прем'єр пояснив, що можливість і шанс будувати успішну Україну забезпечили українські воїни. Україна нарешті має сильну армію. Фінансування армії з 2016 р зросло у 1,7 рази, у 2019 році становить 212 млрд грн. За 3 роки у 1,6 рази збільшено грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ. Військовослужбовці отримали понад 5,69 тис. квартир.

Інфраструктура. Очільник зазначає, що досі слабкою ланкою залишається - інфраструктура. Втім, ситуація поступово виправляється. Дорожній фонд відновив понад 6 тис. км асфальтового полотна. А залізничники побудували 7 тис вантажних вагонів.

На завершення прем'єр міністр України наголосив на необхідності продовження започаткованих змін і ухваленні системних рішень.

Звіт Прем'єра у слайдах знаходиться за посиланням.

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування ПН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини