Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліки онлайн: у Prozorro запустили інтернет-магазин

2 травня 2019, 08:15
668
0
Реклама

Система електронних закупівель ProZorro запустила власний інтернет-магазин, де державні замовники зможуть купувати окремі медичні препарати. Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я.

"Магазин буде схожий на закупівлі через Amazon, коли замовник переглядає цінові пропозиції і вибирає потрібний товар, а постачальник його надсилає. При цьому звіт за результатами закупівлі сама система сформує автоматично. Впровадження першого державного онлайн-магазину стало можливим завдяки підтримці USAID / UK aid ", - йдеться в повідомленні.

Таким чином компанії заощадять час і ресурси для участі в тендерах. Також повідомляється, що електронні каталоги будуть поширюватися тільки на допорогових закупівлі - до 200 тис. грн.

У пілотному режимі будуть закуповуватися найпопулярніші товари серед державних замовників - в області охорони здоров'я це окремі ліки, шприци, рукавички та інші фармацевтичні вироби, а також папір, товари для друку, комп'ютерне обладнання.

За метеріалами :Prozorro

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування ПН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини