Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін оновить порядок списання податкових боргів

2 травня 2019, 14:00
283
0
Реклама

Мінфін повідомляє про оприлюднення проекту наказу "Про затвердження Порядку списання безнадійного податкового боргу платників податків" (далі - проект наказу). Із зазначеним проектом наказу можна ознайомитися на офіційній сторінці Міністерства фінансів України за адресою: у рубриці "Аспекти роботи / Законодавство / Проекти документів / Проекти нормативно-правових актів - 2019 рік".

Запровадження вищезазначеного порядку зумовлено необхідністю його приведення у відповідність із Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні" від 21.12.2016 р. № 1797-VIII та його узгодження зі змінами положень податкового законодавства, зокрема з постановою КМУ "Про внесення змін до переліку обставин, що свідчать про наявність загрози виникнення або накопичення податкового боргу, і доказів існування таких обставин" від 07.06.2017 р. № 393.

Проектом наказу передбачено затвердження відповідного порядку та форми (додаток до проекту наказу).

Читайте також статтю "Оновлено Порядок надання довідки про відсутність заборгованості з податків і зборів" електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини