Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За усною ІПК можна звертатись за своєю податковою адресою

7 травня 2019, 13:10
273
0
Реклама

Платник податків може отримати індивідуальну податкову консультацію в усній формі з питань практичного застосування окремих норм податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДФС, звернувшись до ЦОП за своєю податковою адресою. Про це зазначено в роз'яснені з категорії 135.05 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua)

ЦОП - це постійно діючий робочий орган ГУ ДФС, в якому надаються послуги посадовими особами ГУ ДФС та посадовими особами Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, відповідальними згідно з функціональними обов'язками за надання адміністративних послуг, консультацій, прийняття звітності, вхідної кореспонденції та надання послуг ЕЦП. Відповідний висновок податківців зроблено з абз. 1 розд. 10 Регламенту центру обслуговування платників, а саме що за зверненням платників у ЦОП надаються індивідуальні податкові консультації в усній формі з питань практичного застосування окремих норм податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи.

Читайте також статтю "Як Мінфін надаватиме узагальнюючі податкові консультації" електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини