Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміна договірних відносин: який порядок оподаткування у платника ЄП

8 травня 2019, 14:00
255
0
Реклама

ГУ ДФС у Донецькій області інформує, що до суми доходу платника ЄП включається вартість безоплатно отриманих протягом звітного періоду товарів (робіт, послуг); вартість реалізованих протягом звітного періоду товарів (робіт, послуг), за які отримана попередня оплата (аванс) у період сплати інших податків і зборів, визначених ПКУ.

Датою отримання доходу платника ЄП є дата надходження коштів платнику ЄП у грошовій (готівковій або безготівковій) формі, дата підписання платником ЄП акта приймання-передачі безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг).

Якщо платнику податків надійшли на розрахунковий рахунок його власні кошти, які з певних причини не було використано за призначенням, такі суми не будуть вважатися доходом платника ЄП третьої групи.

Як визначаються доходи платника єдиного податку у разі безоплатного отримання товарів (робіт, послуг), дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Доходи платника єдиного податку. Безоплатно отримані товари (послуги)".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини