Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Голова Податкової пообіцяв оновлений Електронний кабінет

16 травня 2019, 13:40
393
0
Реклама

На засіданні Уряду 15.05.2019 призначений на посаду Голови Державної податкової служби України Сергій Верланов представив стратегію розвитку податкової служби.

Очільник ДПС наголосив на необхідності виведення зі служби правоохоронної функції. Оскільки податкова служба є сервісною, податкова міліція має бути відділена від неї.

Для розбудови відносин з платниками податків ДПС застосовуватиме ризикоорієнтовані підходи до податкових перевірок. Це буде здійснюватися на засадах прозорості, траспарентності, зрозумілості для учасників бізнесу.

Оскільки майбутнє за діджиталізацією та ІТ-рішеннями, ДПС продовжить розпочату роботу над розвитком сервісних функцій, модернізацією ІТ-сервісів та платформ. Модернізація очікує і існуючий Електронний кабінет платника.

За повідомленням прес-служби ДФС.

Перелік відритих реєстрів (баз даних), які адмініструють державні органи та доступ до яких є відкритим і безоплатним наведено у матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія"

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини