Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні стартує система подання фінзвітності у єдиному форматі

29 травня 2019, 14:00
761
0
Реклама

НКЦПФР запускає систему фінансової звітності (СФЗ) у форматі XBRL. 18 червня 2019 року стартує робота програмного комплексу та спеціалізованого веб-сайту, на якому буде розміщено базову інформацію для користувачів СФЗ. Про це вже проінформувала НКЦПФР.

Підприємства, які складають фінзвітність за МСФЗ, можуть реєструватись в СФЗ. Також вже можна розпочати підготовку до розкриття інформації у новому форматі. Це дозволить уникнути можливі помилки після того, як формат XBRL стане обов'язковим для подання річної фінзвітності з 01.01.2020.

Всі користувачі системи у термін до 7 червня 2019 року мають надати інформацію для створення облікових записів у вигляді електронного документа, склад та форма якого повинні відповідати Специфікації електронної форми XML інформації про користувачів, уповноважених забезпечувати подання звітності підприємства.

Деталі про інформацію, яка необхідна для створення облікових записів користувачів в СФЗ, та способів її подання доступні за посиланням.

За інформацією сайту НКЦПФР

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування НН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини