Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українським товарам - європейська сертифікація

11 червня 2019, 09:00
1810
0
Реклама

Парламент схвалив проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації актів законодавства Європейського Союзу у сфері технічного регулювання.

У такий спосіб Рада має намір спростити доступ української продукції на міжнародні та європейські ринки за рахунок усунення необхідності проходження подвійних процедур сертифікації та випробувань в українських і європейських органах з оцінки відповідності.

В результаті цих змін низка законодавчих актів буде переглянута, зокрема актуалізують норми КпАП, Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності", "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності", "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції", "Про пестициди і агрохімікати", "Про акредитацію органів з оцінки відповідності", "Про страхування" тощо.

Джерело: проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації актів законодавства Європейського Союзу у сфері технічного регулювання від 25.03.2019 р. № 10183.

Корисним на цю тему буде також наступний матеріал: "Діяльність у сфері органічного виробництва врегульовано спеціальним Законом" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини