Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджетним установам спростять передачу брухту дорогоцінних металів на переробку

17 липня 2019, 16:00
785
0
Реклама

Мінфін пропонує привести акти Уряду, які регулюють питання переробки відходів і брухту, що містять дорогоцінні метали і дорогоцінне каміння, у відповідність до законодавства. На це направлений проект постанови КМУ, який з'явивсь на сайті міністерства.

Якщо рішення буде ухвалено, то підприємства, установи та організації, що утримуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, митниці, військові частини забезпечуватимуть збирання, облік і здавання відходів та брухту дорогоцінних металів і дорогоцінне каміння для переробки суб'єктам господарювання, які мають відповідні технологічні можливості.

На сьогодні вони мають передавати на переробку відходи та брухт дорогоцінних металів і дорогоцінне каміння на визначені підприємства, які мають відповідну ліцензію.

Джерело: проект постанова КМУ "Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 1993 р. № 863 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини