Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За уточнення у повідомленні про прийняття на роботу не штрафують

19 липня 2019, 13:00
866
0
Реклама

При допущенні помилки у повідомленні про прийняття на роботу подають "скасовуюче" з помилкові дані і одночасно повідомлення типу "початкове" з правильними даними. Про це нагадають податківці.

Форма повідомлення про прийняття працівника на роботу затверджена постановою КМУ від 17.06.2015 р. № 413.

Пунктом 2 додатка до цієї Постанови передбачено 2 типи повідомлень:

-"початкове" - подають інформацію про прийняття працівника на роботу;

- "скасовуюче" - подають при допущенні помилки роботодавцем та необхідності внесення змін до повідомлення про прийняття працівника на роботу.

Обов'язок з подання повідомлення поширюється виключно на трудові відносини (коли з працівником укладається трудовий договір).

Зверніть увагу! Штраф за подання уточнюючої інформації про прийнятих працівників до фіскальних органів чинним законодавством не передбачений.

Джерело: офіційний портал ГУ ДФС у Запорізькій області.

Про умови допуску працівника до роботи, порядок подання повідомлення органам ДФСУ про прийняття працівника на роботу, способи подання повідомлення та відповідальність за неподання такого повідомлення, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Повідомлення органів ДФСУ про прийняття працівника на роботу".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються..

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини