Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держмайно продаватимуть на електронних торгах в ProZorro.Продажі

31 липня 2019, 16:10
462
0
Реклама

Відчужувати держмайно виключно через електронну торгову систему хочуть в Мінекономрозвитку. Для цього оновлять порядок відчуження об'єктів державної власності.

Як стверджують у міністерстві, підсумки 2018 року свідчать про ефективність системи ProZorro.Продажі. Раніше було реалізовано пілотний проект по організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі.

Розроблена постанова Уряду дозволить:

1. Врегулювати загальні умови підготовки та проведення електронних торгів (аукціонів) з продажу державного майна, що належить до основних фондів, а також іншого майна (активів) держпідприємств, використовуючи ProZorro.Продажі.

2. Створити умови для побудови системи онлайн-моніторингу продажу держмайна з метою суттєвого посилення громадського контролю у цій сфері.

3. Уніфікувати правила продажу об'єктів державної власності, які належать до основних фондів, із продажем об'єктів малої приватизації.

Джерело: проект постанови КМУ "Деякі питання відчуження об'єктів державної власності".

Інколи в умовах недоцільності використання основних засобів (ОЗ) бюджетні установи вдаються до їх консервації. Коли саме виникає така потреба та як правильно це зробити й відобразити в обліку - читайте у статті видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини