Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінили розмір держпідтримки для сільгосптоваровиробників

5 серпня 2019, 14:50
987
0
Реклама

Уряд постановою № 669 вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва), затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 р. № 107. Зміни стосуються розміру держпідтримки та документації щодо її одержання.

Так, сума держпідтримки, що надають суб'єкту господарювання або сільгосптоваровиробнику, не може перевищувати 150 млн. грн.

Зверніть увагу! Суб'єкти господарювання або сільськогосподарські товаровиробники, які отримали у 2019 році до набрання чинності постановою № 669 держпідтримку на суму, що перевищує 150 млн. грн., отримані бюджетні кошти не повертають.

Окрім того тепер претендент на отримання держпідтримки, зобов'язаний подати разом із документами для отримання державної підтримки інформацію про всіх пов'язаних з ним осіб, які протягом бюджетного року є отримувачами держпідтримки, передбаченої п. п. 6 - 12 постанови № 107.

Джерело: постанова КМУ від 17.07.2019 р. № 669

Як отримувачі бюджетної сільгоспдотації заповнюють звітність із ПДВ, дізнавайтесь із матеріалу газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини