Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк буде ретельніше шукати кінцевих власників фірм

7 серпня 2019, 12:00
976
0
Реклама

Нацбанк став одним з підписантів Меморандуму про співпрацю у розбудові механізму перевірки інформації про кінцевих бенефіціарних власників. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті НБУ.

Меморандум передбачає впровадження Концепції механізму проведення перевірки достовірності інформації про кінцевих бенефіціарних власників.

Меморандум окреслює основні напрями співпраці між сторонами, які мають на меті створити та забезпечити подальшу розбудову механізму перевірки інформації про кінцевих бенефіціарних власників в Україні.

Дорожня карта запровадження такого механізму перевірки, що додається до меморандуму, містить 12 заходів, які мають виконати до кінця 2019 р.

Зверніть увагу! Крім Нацбанку, таке зобов'язання взяли на себе також Мінюст, Мінфін, ДФС, Держфінмоніторинг, Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Державне агентство з питань електронного урядування.

Джерело: офіційний сайт НБУ.

Хто подає відомості про кінцевого бенефіціарного власника, дізнайтесь із матеріалу видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини