Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Педагогам дошкільної та позашкільної освіти підвищують оклади із 1 вересня

14 серпня 2019, 13:00
1059
0
Реклама

14.08.2019 в газеті "Урядовий кур'єр" опублікували постанову Уряду, якою підвищать посадові оклади педпрацівникам закладів дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти. Підвищені на 10% посадові оклади вказана категорія педпрацівників отримає уже із 1 вересня 2019 року.

Збільшений заробіток отримають ті педпрацівники, яким виплачують зарплату не за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, і яким не підвищили посадові оклади у 2018 році.

Нагадаємо: МОН разом з Мінфіном доручили за підсумками виконання Держбюджету України за перше півріччя 2018 року розглянути питання про підвищення з 1 вересня 2018 року оплати праці окремих категорій педагогічних та науково-педагогічних працівників, зокрема, дошкільної освіти. Проте у 2018 році гроші на ці цілі так і не знайшли.

Прикро, що реалізація цієї постанови здійснюється у межах затвердженого фонду зарплати на 2019 рік без компенсації видатків з держбюджету місцевим бюджетам.

Джерело: постанова КМУ від 10.07.2019 р. № 695.

Чи виплачувати грошову винагороду педагогам в разі погодинної оплати ? Відповідь - у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини