Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 жовтня готелі повинні будувати по-новому - чого очікувати

27 вересня 2019, 16:00
653
0
Реклама

Із 1 жовтня запрацюють нові зміни у державні будівельні норми щодо проектування будівель готелів. Вони є обов'язковими до виконання проектувальниками під час нового будівництва та реконструкції цих об'єктів.

Серед нововведень виділимо наступні:

1. Посилили обов'язкову пожежну безпеку готелів. Зокрема, введено можливість використання ефективних систем пожежогасіння тонкорозпиленою водою та сучасних систем раннього виявлення загроз і надзвичайних ситуацій.

2. Встановили обов'язкові вимоги влаштовувати сучасні системи роздільного сортування сміття.

3. Відмінили вимогу щодо обов'язкового влаштування телефонів-автоматів, абонентських ящиків, театральних та залізничних кас, перукарень, торговельних кіосків, медпунктів тощо у будівлях готелів.

4. Рекомендують влаштовувати вхід до готельних номерів лише за безконтактними картками, а в номерах готелів категорії *** та вище - додатково влаштовувати системи охоронної сигналізації.

5. Унормували та рекомендують передбачити доступ до інтернету у кожному готельному номері.

За повідомленням Міністерства розвитку громад та територій України

Про те, чи повинен готель зберігати копії документів своїх гостей, читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини