Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці посилять контроль інтернет-магазинів побутової техніки

15 жовтня 2019, 09:00
1499
0
Реклама

ДПС посилить контроль за реалізацією побутової техніки, аби захистити права споживачів. Про це йдеться у прес-релізі ДПС.

Це стало реакцією на результати дослідження за яким 75% інтернет-магазинів не видають покупцям фіскальних чеків на складну побутову техніку.

Починаючи із 08.05.2017 р. фіскали провели 4129 перевірок у реалізаторів складної побутової техніку. За їх результатами до суб'єктів господарювання застосовано 38,5 млн. грн штрафних (фінансових) санкцій. Завдяки проведеним регіональними підрозділами заходам суб'єктами господарювання додатково зареєстровано та використовується майже 6 тисяч (5976) РРО.

ДПС вивчить інформацію, викладену в згадуваному дослідженні, і відреагує в межах чинного законодавства.

Також Податкова служба ще раз звертає увагу суб'єктів господарювання, що здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, на необхідність при здійсненні такого продажу дотримуватись вимог чинного законодавства в частині застосування РРО.

За повідомленням сайту ДПС

Про облік гарантійних ремонтів і заміни товарів у роздрібній торгівлі йшлось у матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини