Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

11 листопада – останній день подання декларації з податку на прибуток

16 жовтня 2019, 14:45
462
0
Реклама

Податківці нагадали про останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за три квартали поточного року.

Платники податку на прибуток подають разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінзвітність у порядку, передбаченому ст.137 ПКУ. При цьому фінзвітність є додатком до податкової декларації з податку на прибуток та її невід'ємною частиною.

Вони наголосили, що з метою належного декларування податку на прибуток за три квартали 2019 р. підприємства подають декларацію та актуальні (оновлені) форми фінзвітності. Останній день подання декларації за три квартали цього року 11 листопада 2019 р.

Зверніть увагу!

Наказом № 226 форму фінзвітності № 1-м "Баланс" доповнили новими показниками:

• Нематеріальні активи - 1000;

• Первісна вартість - 1001;

• Накопичена амортизація - 1002.

За інформацією ГУ ДПС в Одеській області

Які є податкові періоди та строки подання декларації платниками, дізнавайтесь із ситуації бухгалтера "Звітність з податку на прибуток підприємств. Звітні періоди та строки подання".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини