Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнесу дали строк для заперечень проти комплексних перевірок-2020

17 жовтня 2019, 11:35
7728
0
Реклама

В пілотному модулі планування заходів держнагляду (контролю) сформовано проект плану комплексних перевірок на 2020 рік. Йдеться про інтегровану автоматизовану систему держнагляду (контролю) -inspections.gov.ua.

Нагадаємо: внесення одного й того самого суб'єкта господарювання до планів перевірок різних органів держнагляду (контролю) - підстава провести щодо такого суб'єкта господарювання комплексну перевірку.

Проте суб'єкт господарювання має право відмовитись від комплексної перевірки. Для цього йому до затвердження плану комплексних перевірок на 2020 рік (до 15.11.2019 р.) необхідно письмово звернутись з відповідною заявою до Державної регуляторної служби України. Тоді перевірку суб'єкта господарювання проведуть згідно з річними планами органів держнагляду (контролю).

Проект плану комплексних заходів держнагляду (контролю) на 2020 рік розміщено за посиланням.

Якщо суб'єкт господарювання виявив у проекті плану комплексних перевірок помилки щодо назви суб'єкта господарювання, коду ЄДРПОУ, адреси, ступеню ризику, тривалості перевірки тощо, то з вимогами про виправлення таких помилок слід звертатись до органів держнагляду (контролю).

За повідомленням ДРС

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини