Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перевірити правомірність рубок і заготівлі деревини можна онлайн

18 жовтня 2019, 14:15
302
1
Реклама

Держлісагентство запускає пілотний проект електронного реєстру лісорубних квитків на заготівлю деревини.

Це реєстр дозвільних документів, які дають право здійснювати госпдіяльність, пов'язану із заготівлею деревини. Реєстр лісорубних квитків покриває всю територію України.

У реєстрі станом на 16 жовтня оприлюднено інформацію про 27 тис. виданих дозвільних квитків на заготівлю деревини.

Зверніть увагу!

Розроблена онлайн-карта рубок, яка також працює в пілотному режимі і поширюється на три області - Чернігівську, Полтавську, Рівненську.

Кожна людина може зайти з комп'ютера чи телефону на сайт та ознайомитися з переліком лісорубних квитків або перевірити на карті законність здійснення рубок.

Також планують ще запустити реєстр лісових квитків на промисловий збір ягід, грибів, меду, лікувальних трав, який перебуває на фінальній стадії розробки.

Зробити на сайті більш доступною та інформативною функцію перегляду лісорубних квитків усіх лісогосподарських підприємств, які входять до сфери управління Держлісагентства.

Джерело: Урядовий портал.

Хто обчислює суму рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Порядок обчислення рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини