Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міністр економіки хоче обговорити скасування ЄСВ і підвищення податку на нерухомість

29 жовтня 2019, 14:15
1793
1
Реклама

Тимофій Милованов, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" озвучив низку ідей, покликаних стимулювали створення робочих місць і підвищення зарплат. На думку міністра, для цього потрібно максимально знизити податки на працю. Натомість збільшити податки на активи, зокрема нерухомість, та залишити ПДВ.

Т. Милованов пише: "Я розумію, що на сьогодні це неможливо, але я би розглянув таку податкову реформу". Реформа, на його думку, повинна передусім включати скасування ЄСВ, максимальне зниження ПДФО, збільшення податків на нерухомість і землю.

Міністр говорить про необхідність покращення збирання ПДВ та податків на активи. А також - про детінізацію економіки прямими і непрямими методами. При цьому надавати державну підтримку бізнесу слід тільки за умови роботи "в білу" та створення достатньої кількості робочих місць.

Сенс цих ідей - "зняти з порядку денного питання ФОПів, забезпечити стимули для створення робочих місць, підвищення зарплат та зменшення безробіття", за словами міністра.

Джерело: сторінка Т. Милованова у Facebook

Втомились від податкових "сюрпризів"?

Легкий доступ до даних про сплату податків, борги, штрафи та переплати вашого бізнесу.

Як? Отримайте тестовий доступ до сервісу Liga:REPORT, зайдіть у модуль "Стан розрахунків з бюджетом" та завантажте ЕЦП директора.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини