Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

8 грудня запрацює Нова Митниця

6 грудня 2019, 09:00
1390
0
Реклама

4 грудня Кабмін ухвалив розпорядження про запуск Нової Митниці.

Це дасть можливість новоствореній Митній службі та її територіальним органам розпочати повноцінну роботу.

З 8 грудня Державній митній службі передадуть повноваження ДФС з реалізації державної митної політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи.

За словами очільника Державної Митної служби Максима Нефьодова, запуск Нової Митниці дозволить ефективніше трансформувати митну сферу, реалізувати заплановані інфраструктурні проекти, суттєво змінити кадровий склад.

На замітку: крім того Кабмін затвердив Порядок реалізації вилученого майна на митних аукціонах. Його продаватимуть виключно через е-аукціони ProZorro.Продажі. Від початку 2019 р. на складах митниці зберігається товарів на суму близько 840 млн. грн.

Нагадаємо, що свого часу ми повідомляли про те, що митний конфіскат буде продаватися через ProZorro, та про те, що ProZorro оголосило про початок переходу до використання електронних контрактів.

За повідомленням на сайті Нової Митниці.

У якому порядку та в якому розмірі нараховується пеня за порушення строків розрахунків у сфері ЗЕД, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини