Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні розпочала роботу Нова митниця

9 грудня 2019, 14:35
351
0
Реклама

Сьогодні о 00:00 офіційно розпочала роботу Нова митниця. Вже о 00:03 була оформлена перша експортна декларація на вантаж.

"Це ще тільки початок побудови нового держоргану, який буде справді працювати для платників податків, - наголосив Голова ДМС Максим Нефьодов.

За його словами, було проведено перекомутацію системи по всій країні, одночасно перевипущено тисячі ЕЦП для співробітників.

Ще залишаються точкові питання - місця доставки, окремі випадки транзиту, особливості роботи залізниці, які сподіваються розв'язати за тиждень.

Довідково

Наразі до штату Державної митної служби переведено більше 50% працівників, і цей процес буде продовжуватись в грудні. Окрім цього, в грудні стартують конкурси на заміщення вакантних посад.

Таке повідомлення розміщено на Урядовому порталу.

Зважайте: починаючи з 09.12.2019 р. авансові платежі (передоплати) підприємствам необхідно перераховувати виключно на депозитний рахунок 3734, відкритий у ДКСУ на ім'я ДМС. Його реквізити вказані тут.

Відслідковувати зміни в законодавстві допоможе інформаційно-правова система ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини