Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від субсидій до соцвиплат — об’єднані громади діджиталізують свої послуги

6 лютого 2020, 10:00
554
0
Реклама

Мінсоцполітики презентувало модель розміщення фронт-офісів у регіонах, яка значно полегшить подачу документів для оформлення соціальних виплат.

4 лютого 2020 року відбулася презентація програмного комплексу “Соціальна громада”. Цей програмний комплекс дозволить опрацьовувати документи в електронному вигляді, що дозволить скоротити час прийняття рішення вдвічі швидше - майже на тиждень.

"Спершу мешканці через програмний комплекс зможуть оформити 67 послуг: житлові субсидії, допомоги та виплати, які є найпопулярнішими серед населення", - зазначила міністр.

"Соціальна громада" - це сучасне IT-рішення, яке дозволяє приймати документи на оформлення виплат максимально наближено до людей. Все, що для цього потрібно - працівник на робочому місці, комп'ютер та інтернет. Прийом документів від громадян можуть здійснювати навіть старости.

Мінсоцполітики затвердило наказ, яким спрощено процедуру приєднання ОТГ до програмного комплексу “Соціальна громада”. Наразі вона складає кілька тижнів замість 2 місяців.

З покроковою інструкцією приєднання до “Соціальної громади” можна ознайомитись за посиланням.

За повідомленням Мінсоцполітики.

Перевірити контрагента можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. Протестувати сервіс можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини