Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дембельський акорд старого уряду – відкликано законопроект «Про працю»

5 березня 2020, 17:13
1028
0
Реклама

Законопроект № 2708 «Про працю», внесений урядом на розгляд Верховної Ради, був відкликаний Кабміном 4 березня. Це стало повною несподіванкою, адже раніше урядовці неодноразово наполягали на необхідності прийняття цього акту. Він мав замінити морально застарілі норми чинного КЗпП 1971 року. Скажімо, законопроект передбачав такі новації як дистанційна робота, гнучкий графік, онлайн-реєстр зайнятості, а також - скасування індексації зарплати. Водночас нещодавно повідомлялося, що урядовий законопроект про працю доопрацюють, для цього профільний комітет ВРУ створить робочу підгрупу.

Як відомо, уряд свого часу схвалив законопроект "Про працю", розроблений фахівцями Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Міністр економіки попереднього уряду Т.Милованов неодноразово висловлювався на тему цього проекта. Так, йшлося про ознаки трудових відносин, а також повідомлялося про нові правила щодо звільнення працівників, зокрема - захищених зараз категорій. Також цей урядовець розповідав, чи будуть після трудової реформи 12-годинний робочий день і звільнення вагітних.

Подбайте про своє майбутнє уже сьогодні. Ви можете відкрити свій пенсійний рахунок в найнадійнішому недержавному пенсійному фонді Ліга Пенсія та в майбутньому отримувати недержавну пенсію! Зважайте, що недержавна пенсія забезпечить можливість зберегти звичний спосіб життя без обмежень після виходу на пенсію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини