Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В якому режимі працюють ЦОП на період карантину

20 березня 2020, 09:00
1775
0
Реклама

ДПС наполегливо рекомендує платникам податків не відвідувати центри обслуговування платників (ЦОП) без нагальної потреби. Особливо якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися до ЦОП, можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

Податківці просять зменшити надходження паперових документів та користуватись засобами електронного зв'язку та поштою.

У разі наявності симптомів ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, у яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, тоді залишайтесь вдома та утримайтесь від відвідування ЦОП.

Якщо ж звернення невідкладне і потребує обов'язкового відвідування ЦОП, тоді просять дотримуватись рекомендацій МОЗ, які допомагають зменшити впливу та передачу ГРВІ.

На період карантину режим роботи ЦОП змінюється з 10:00 до 16:00 з обідньою перервою та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10 - 15 хв., для невеликих ЦОП - з 10:00 до 13:00 із технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10 - 15 хвилин.

Працівники Контакт-центу ДПС, які надають інформацію платникам податків з питань стану обробки електронної звітності та інших електронних сервісів за номером телефону 0 800 501 007 (напрям 0), будуть працювати на період карантину з 10:00 до 17:00 у черговому режимі.

Понад 10 інструментів, що автоматизують щоденну роботу, в практичних рішеннях від ЛІГА:ЗАКОН. Залиште заявку на доступ до системи.

Поновити ЕЦП (КЕП) онлайн можна в сервісі Liga:REPORT. Спробуйте прямо зараз 7-денний тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини