Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд знову змінює карантинні обмеження

9 квітня 2020, 08:32
24850
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй Фейсбук-сторінці повідомив, що на урядовому засіданні 8 квітня 2020 р. було знову внесено зміни в постанову КМУ № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

У ній уточнено перелік об'єктів, які можуть працювати під час карантину, а також категорії громадян віком 60 років і більше, які не підлягають самоізоляції.

Детально зміни про нові карантинні обмеження було представлено в інфографіці.

Однак незабаром Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй Фейсбук-сторінці повідомив, що у процесі доопрацювання прийнятих змін до постанови були внесені правки. Тож в оприлюдненому тексті постанови КМУ від 08.04.2020 р. № 262 відсутнє виключення із карантинної заборони роботи закладів торгівлі будматеріалами. Отже, наводимо оновлену інфографіку нових карантинних обмежень.

Об'єднайте команду для управління ризиками та пошуку нових можливостей. LIGA360 - екосистема хмарних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН пропонує єдине середовище для формування антикризових рішень. Будьте в курсі змін законодавства, оподаткування, репутаційного медійного кола, змін в діяльності партнерів, клієнтів та конкурентів для ефективної роботи в режимі карантину. Дізнатися більше.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини