Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майже усі магазини зможуть працювати із 11 травня

7 травня 2020, 19:20
5521
0
Реклама

Уряд нарешті оприлюднив список дозволеної торгівельної діяльності, яку бізнес може розпочати починаючи із 11 травня 2020 року. Саме із цієї дати запрацює постанова КМУ від 04.05.2020 р. № 343.

Тож із заборонених на час карантину (який триватиме щонайменше до 22 травня 2020 року) виключають торговельне і побутове обслуговування населення.

Як результат, дозволяють торговельне (виключно в магазинах, зокрема магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах) і побутове обслуговування населення за умови забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя, очей, рук) та відвідувачів:

- засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно;

- перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. м. торговельної площі;

- дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів.

Однак самі ТРЦ повинні не працювати. Схоже, йдеться про заборону робити розважальним зонам, фудкортам, кінотеатрам тощо (окрім магазинів), які розмішені в ТРЦ.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини