Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємцям-перевізникам продовжили строк подання одного зі статзвітів

21 травня 2020, 10:20
471
0
Реклама

У зв'язку із карантином Держстат змінює термін подання звіту за формою № 51-пас (2 рази на рік) "Обстеження фізичної особи-підприємця, що здійснює пасажирські автоперевезення на маршруті". Згідно оновленої дати подання його треба адресувати не пізніше 25 липня.

Тобто звіт за формою № 51-пас (2 рази на рік) слід подавати не за ІІ тиждень травня, а за ІІ тиждень липня.

Також Держстат рекомендує всі форми статистичної та фінансової звітності надавати в електронному вигляді.

Нагадаємо, що ЦОП не змінили графіки роботи після послаблення карантинних обмежень, а завдяки Закону № 533 за порушення податкового законодавства, вчинені протягом періоду з 1 березня по 31 травня 2020 року, штрафні санкції не застосовують, крім санкцій, зокрема, за порушення нарахування, декларування та сплати ПДВ, акцизного податку, рентної плати.

Рецепт легкої звітності - сервіс REPORT. Все, що необхідно бухгалтеру та підприємцю, за демократичними цінами. Придбайте в травні зі знижкою 20%.

Також читайте статтю "Електронний документообіг: діджиталізуємо паперову роботу на підприємстві" у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини