Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантинні обмеження діятимуть до винайдення вакцини від коронавірусу — міністр внутрішніх справ

22 травня 2020, 14:15
988
0
Реклама

Украі?на ще декілька місяців буде жити в режимі "м'яких кроків" виходу з карантину, - сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Про це повідомляє Фейсбук-сторінка відомства.

"Украі?на виходить із ситуаціі? з коронавіросную інфекцією досить достои?но тому, що ми вчасно вжили правильні заходи та ввели карантин. Також треба подякувати тим, хто тримає дисципліну та медикам. З 25 травня будуть подальші послаблення карантину. Ще послаблення будуть з 1 червня, але в цілому декілька місяців ми будемо жити в режимі "м'яких кроків". Поки в нас не буде вакцини, не буде чіткого протоколу лікування, ми маємо бути дуже обережними", - сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Читайте також:

- "У масках, без черг і водіїв у віці 60+ - влада назвала умови пасажирських автоперевезень";

- "Нацкомфінпослуг дозволила друкувати автоцивілку на домашньому принтері";

- "Буде швидше - МВС оприлюднило покрокову інструкцію запису в чергу cервісних центрів".

Стежите за усіма новинами на тему "Пільги та обмеження бізнесу під час карантину"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини