Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Атестацію для лікарів перенесли у зв’язку з карантином

25 травня 2020, 14:55
1280
0
Реклама

Атестацію у 2020 році на перевірку знань і практичних навичок з присвоєння або підтвердження звання "лікар-спеціаліст", "провізор-спеціаліст" перенесли на період карантину. МОЗ видало відповідний наказ.

Завдяки цьому медичні працівники можуть не турбуватись про те, що термін дії їхньої атестації закінчився, а через епідемію вони не можуть його поновити.

До того ж усі медичні працівники, які були задіяні в наданні меддопомоги під час епідемії коронавірусної інфекції, отримають 50 балів до безперервного професійного розвитку. Це ще один спосіб міністерства подякувати медикам за їхню роботу.

Також, враховуючи протиепідеміологічні рекомендації, перенесли ліцензійні медичні іспити КРОК для студентів-медиків та інтернів на другу половину червня.

Джерело: сайт МОЗ.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Раніше також МОН рекомендувало перенести атестацію педпрацівників.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини